THE PALO ALTO CAMERA CLUB

THE PALO ALTO CAMERA CLUB

De Palo Alto Camera Club is opgericht in 1935 en wordt mede gesponsord door de Gemeente Palo Alto, afdeling Kunst en Wetenschappen. Wij vormen een groep van serieuze amateur fotografen, waarvan enkele professioneel, die interesse heeft samen te werken om zodoende onze fotografische vaardigheden en onze artistieke visie op fotografie verder te verbeteren.

Leden van omliggende plaatsen zijn geinteresseerd in het verbeteren van specifieke fotografiestijlen, in foto apparatuur en in het ontwikkelen van vaardigheden mbt het bewerken van foto’s. Elk van ons heeft zijn/haar eigen niveau van vaardigheden, ervaring en verwachtingen, van beginners tot meer gevorderd. De leden gebruiken een variatie van apparatuur en vormen elk met hun eigen kennis een bron van informatie en educatie.

Het hele jaar door nemen de leden deel aan diverse activiteiten: maandelijkse wedstrijden, fotobesprekingen, vaardigheidsvergrotende workshops en activiteiten op locatie. In kleine groepen zijn er veel momenten waarop de leden van elkaar kunnen leren, worden zij getipt voor tentoonstellingen en hebben zij de mogelijkheid hun eigen foto’s te delen met het publiek bij locale tentoonstellingen.

Verdere informatie showcase op hun website: www.pacamera.com

Further information showcase on their website and the History of the Palo Alto Camera Club / www.pacamera.com