Eerste thema 2024: ‘Mooiste & Lelijkste plek van Enschede’

Eerste thema 2024: ‘Mooiste & Lelijkste plek van Enschede’

Acht foto’s vanuit Enschede & Acht foto’s vanuit Palo

Het eerste thema voor de uitwisseling met de Palo Alto Camera Club is bekend: maak een foto van het mooiste en het lelijkste plekje van Enschede. In Palo Alto doen ze het hetzelfde. Het idee is dat er hierna nog meer thema’s volgen. Per thema worden acht foto’s vanuit Enschede en acht foto’s vanuit Palo Alto gepubliceerd op een website. We nodigen jullie allemaal uit om mee te doen. Roald, Hans en ik zullen vervolgens acht foto’s selecteren en deze naar Palo Alto sturen. We zullen daarnaast een album met alle ingezonden foto’s op Facebook zetten, evenals de acht ingezonden foto’s uit Palo Alto. In juni komt er dan een gelegenheid voor de fotografen uit Palo Alto en Enschede om de foto’s te bespreken via een Zoom-gesprek.

De foto’s (één mooi, één lelijk) mogen uiterlijk 22 mei naar martinkleinschaarsberg@gmail.com gestuurd worden via www.wetransfer.com. Graag origineel formaat. Martin zal ze verkleinen voor gebruik online. Het origineel komt van pas in het geval er later een fysieke expositie komt vanuit dit project, wat ook tot de mogelijkheden behoort. 

Zet in de bestandsnaam JeNaam_Enschede_Mooi/Lelijk.jpg, zoals;
MartinKleinSchaarsberg_Enschede_Mooi.jpg
MartinKleinSchaarsberg_Enschede_Lelijk.jpg.

Daarnaast graag een korte toelichting op de foto’s. Dat mag in het Nederlands. Als je het ook in het Engels kunt zeggen mag dat er ook bij, anders vertalen wij het.

Enschede, 20/04’24 Hans, Roald en Martin


Terug naar de startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.