Ontmoet de vorige fotograaf des vaderlands bij Fotoclub Borne

Ontmoet de vorige fotograaf des vaderlands bij Fotoclub Borne

Jan Dirk neemt je in deze energieke lezing in uptempo mee in zijn wereld met een PowerPointpresentatie die het concept ‘praatje & plaatje’ naar een dimensie knalt. Een vrolijk blik op alledaags Nederland, vol olifantenpaadjes, kantoorleven en voortuintjescultuur, maar ook zijn reflecties op sociale media en de reclamewereld passeren de revue. Niet zozeer een lezing over fotografie maar over een manier van zien. Een inspirerend verhaal voor iedereen die anders wil kijken naar het leven dat voor zijn voeten ligt. Een geintje met een seintje dat nog lang zal blijven hangen.

Wil je deze avond bijwonen? Wees er dan snel bij en meld je dan nu aan via
www.fotoclub-borne.nl

Een kaartje kost € 7,50. Leden van de fotobond afdeling Twente hebben gratis toegang.

De lezing begint om 20:00 uur in het Kulturhus. Tussendoor is er een pauze.
Het adres is: Kulturhus De Bijenkorf Marktstraat 23 Borne.


Terug naar de startpagina

Reacties zijn gesloten.