Expo ‘ EBO FRATERMAN’ in Fotogalerie Objektief

Expo ‘ EBO FRATERMAN’ in Fotogalerie Objektief

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling met het werk van Ebo Fraterman. De tentoonstelling is te zien van 30 maart t/m 6 mei 2022.
De officiële opening zal plaatsvinden op zondag 3 april 2022 om 16.00 uur.
U bent van harte welkom.
 

Ebo Fraterman begon zijn loopbaan als autodidact fotograaf voor feesten en partijen, vervolgens werkte hij als lokaal reclamefotograaf. Een publicatie van zijn vrije werk in een PANL/DuPho award book trok de aandacht van het Duitse reclamebureau Jung von Matt in Hamburg en daarmee startte zijn landelijke en internationale fotografiecarrière. Het leidde ertoe dat Ebo ging werken voor de beste reclamebureaus wereldwijd met prestigieuze klanten.


Terug naar de startpagina

Reacties zijn gesloten.