Najaar 2021 Cursussen Fotobond Twente

Najaar 2021 Cursussen Fotobond Twente


Cursus Documentaire Fotografie:
door Ton Constandse

Data: 16 nov en 21 dec

Twee avonden waarin we fotografie vanuit een andere invalshoek zullen belichten, de documentaire fotografie. We zullen niet alleen de achtergronden en de voorbeelden van de documentaire fotografie behandelen, maar je ook uitdagen om een eigen gekozen onderwerp in te brengen en we bespreken samen de resultaten. 

Data: 16 nov en 21 dec
Locatie: volgt
Kosten: Als lid van de Fotobond betaal je geen inschrijfkosten.
Heb je interesse, meld je dan aan door een email te sturen naar: contact1@xs4all.nl


Cursus Jureren:
door Peter van Tuijl

Data: 6 okt, 3 nov, 1 dec en 5 jan.

Dit najaar pakken we de draad weer op, die we bij het begin van de Coronacrisis hebben laten liggen. Dat betekent o.m. dat de leden die begonnen zijn aan de training Jureren van Peter van Tuijl dit najaar weer bij hem terecht kunnen in de Huiskamer van Dienstencentrum De Berke in Boekelo (Jan van Elburgstraat 111)

Data: 6 okt, 3 nov, 1 dec en 5 jan.’22
Tijd: 19:30 – 22:00
Alle deelnemers zijn geïnformeerd.


Terug naar startpagina

Reacties zijn gesloten.