Fotobond ALV’20 via Zoom

Fotobond ALV’20 via Zoom

ALV 2020 Delden (afgelast)
ALV 2020 Zoom (gaat door)

Almelo 24 september 2020,

Beste Fotovrienden,

Het bestuur van onze afdeling heeft vanmiddag het besluit genomen om de geplande ALV van 29 sep a.s. in het Parochiehuis in de Delden af te lasten. Tegelijkertijd hebben we gemeend om de Zoom-bijeenkomst wel door te laten gaan.

Laat ik vooropstellen dat het ons enorm spijt dat we die keuze hebben moeten maken. De Algemene Ledenvergadering is, samen met de voorzittersvergadering, één van de weinig momenten in het jaar waarop je als bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde beleid en met elkaar plannen kunt maken. Tegelijkertijd moet het ook een moment van contact zijn, waarin gezellig bijpraten onder het genot van een drankje, tot de mogelijkheid moet horen. Dat zit er, gelet op de Coronacrisis, op dit moment helaas niet in.

Het kan zijn dat het beperkte aantal inschrijvingen (13) ontstaan is door de angst voor een besmetting, wie zal het zeggen. Wij hebben gemeend dat de inspanningen die nodig zijn voor het houden van een vergadering (live en zoom,) het houden van een fotopresentatie en de kosten voor zaalhuur e.d. niet in verhouding staat tot het aantal inschrijvingen. 

Het alternatief dat we bieden is een Zoom-bijeenkomst. We zenden op 29 sep a.s. vanaf 20:00 uur de ALV uit en je kunt daarbij zijn. Als je je opgeeft krijg je van Herman Nijhuis, onze secretaris, een linkje waarmee je kunt inloggen en via Zoom aanwezig kunt zijn bij die meeting. Vervolgens kan je vragen stellen via de chatfunctie van Zoom en/of direct inbreken via de audioverbinding.

Hopelijk kunnen we via Zoom elkaar toch ontmoeten en samen plannen maken voor de toekomst.

Hartelijke groet, Ton Constandse
Voorzitter Fotobond Afdeling Twente

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.