02.09 t/m 09.10 ’20 EXPO in Fotogalerie Objectief

02.09 t/m 09.10 ’20 EXPO in Fotogalerie Objectief


Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling 
met het werk van Marnix van den Berg en Ilya Jutte. 
Deze duo expositie is te zien van 2 september t/m 9 oktober 2020.
 
De feestelijke opening zal plaatsvinden op zondag 30 augustus om 16.00 uur. 
U bent van harte welkom.


Marnix van den Berg
Beelden verschijnen, beelden vervagen, beelden komen, beelden verdwijnen… zo ook de mens. Marnix laat een deel van zijn archief zien in combinatie met eigen werk. Het is fascinerend om de bron van een beeld in je handen te hebben om vervolgens te beslissen van wat je afgedrukt wilt zien. De maker van het beeld had zeker andere bedoelingen toen de foto werd geschoten. Andere makers zullen er misschien wel om grijnzen, vaak weet ik het niet. Ik vind het belangrijk dat het beeld gezien wordt, zodat we er lering uittrekken en voor onze maatschappij iets kunnen laten herleven.


Ilya Jutte
Dit project is meer een zelfportret dan een waarneming van de wereld, een introspectief. Het gevoel van het moment vastleggen op papier in plaats van de sombere visuele weergave. Urenlang bleken en herontwikkelen, verstevigen en opnieuw fixeren maakt elk stuk uniek, bijna een schilderij. Het analoge proces is voor mij bijna een meditatie.


Open woensdag t/m zaterdag van 12.30 tot 17.00 uur
info@fotogalerie-objektief.nlAdres: Walstraat 33, 7511GE Enschede
www.fotogalerie-objektief.nl


Terug naar de startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.