Doe mee met Fotoacademie Tubantia

Doe mee met Fotoacademie Tubantia

Enschede, 11 juli 2020

Afgelopen zaterdag stond in Tubantia een oproep om mee te doen aan de fotoacademie.  Een en ander is een workshop van 8 weken waarbij ingestuurde foto’s (in ieder geval een aantal) worden beoordeeld door bekende fotografen (Pim Ras, Joost Hoving en Sanne Donders). We doen hier gezamenlijk aan mee, tegelijk met onze facebook opdrachten. Misschien staat je foto dan in Tubantia, krijg je commentaar van een van deze fotografen of win je een prijs.

In de bijlage staan de weekopdrachten en de site waar je de foto’s moet insturen.  
Voor meer informatie zie:
https://www.tubantia.nl/nlthuis/leer-fotograferen-van-profs-en-doe-mee-aan-onze-fotoacademie~a5a81683/

Galerij

Inzenders stemmen ermee in dat hun foto onbeperkt en zonder vergoeding door DPG Media kan worden gebruikt. Insturen kan maximaal twee keer, tot dinsdag 14 juli 20.00 uur. De redactie gebruikt uw persoonsgegevens om deze foto te kunnen plaatsen en u te kunnen berichten. Meer informatie hierover vindt u in ons privacystatement.

Upload uw foto (minimaal 1 MB)Drop je bestand hier of Uploaden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.