Coronavirus slaat toe. ALV van 16 maart a.s. uitgesteld.

Coronavirus slaat toe. ALV van 16 maart a.s. uitgesteld.

Betreft: Algemene Ledenvergadering, maandag 16 maart 2020.
Fotobond Afdeling Twente


Beste mensen,

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de landelijke maatregelen i.v.m. het corona virus zijn aangescherpt. Dit heeft ook gevolgen voor onze ALV op a.s. maandag. Het bestuur van de Fotobond Afdeling Twente heeft besloten deze bijeenkomst tot onbepaalde tijd uit te stellen. 
Omdat het voor een aantal mensen vervelend is dat de ALV wordt uitgesteld, geven we hierbij een verkorte samenvatting van de maatregelen en onze argumenten: 

Blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. 
Mijd sociaal contact. 
Omdat er in dit seizoen veel mensen dergelijke klachten hebben, ook zonder besmetting met corona, zouden veel leden niet naar de ALV kunnen komen. 

Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. 
We verachten weliswaar geen 100 mensen maar hierin willen we extra voorzichtig zijn. 

Voor kwetsbare personen geldt: (ouderen en personen met verminderde weerstand) vermijd grote gezelschappen en openbaar vervoer. 
Een deel van onze leden is ouder of heeft een verminderde weerstand (onder andere vaataandoeningen, CPOD, diabetes). Ook deze mensen moeten de kans hebben naar de ALV te komen.

Ten slotte wijzen wij erop dat ook het dagelijks bestuur van de landelijke Fotobond de bestuursvergadering van 14 maart heeft afgelast.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur Fotobond Afdeling Twente,
Jan Geelen, voorzitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.