Galerie Anita Neve – Jay Tang 15.02 t/m 22.03 ’20

Galerie Anita Neve – Jay Tang 15.02 t/m 22.03 ’20

Everyday Landscapes

Geboren in Alkmaar uit Hong Kong Chinese ouders haalt fine art fotograaf Jay Tang het maximale uit zijn ‘beste van twee werelden-mentaliteit’. Hij weet met zijn werk een unieke combinatie te maken tussen het nuchtere en het ondoorgrondelijke. Met alledaagse materialen componeert hij indrukwekkende, minimalistische visualisaties van uitdagend abstracte vormen tot dromerig uitgestrekte landschappen.

Jay Tang, Everyday Landscapes

In Everyday Landscapes is Tang op zoek gegaan naar de grenzen van de vorm. Het proces van werken stond voor hem centraal. Door denken, vouwen, voelen, beschouwen, scheppen en herscheppen ontstonden de landschappen op geheel organische wijze.


15 februari 2020 – 22 maart 2020

Anita Neve Galerie
Marktstraat 22
1354 LG Almere

https://jaytang.photography


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.