13.11 ’19 t/m 04.01 ’20 Hessel Bosch, 50 jaar fotograaf

13.11 ’19 t/m 04.01 ’20 Hessel Bosch, 50 jaar fotograaf

Het is een overzicht fototentoonstelling van 50 jaar fotograaf
De Expositie duurt : 13 november t/m 04 januari ’20
De fotogalerie is open : 12:30 – 17:00 uur

Hessel Bosch (Enschede, 1946) is geboren met een lens voor het leven. Na bijna een halve eeuw gewerkt te hebben volgens de regels van de vakfotografie gaat hij nu helemaal los, met als enige regel dat er geen regels zijn. Hij reist heel Europa door, op zoek naar verborgen schatten onder het mos van de geschiedenis. Zijn passie voor het industriële, culturele en architectonische erfgoed geeft het verleden een nieuwe dimensie, rauw en ruig, puur en naakt. Onkruid bloeit op, beton gaat ademen, roest krijgt glans, graffiti wordt literatuur. Hij is de conservator in zijn eigen museum voor de urban photography, de regisseur van het gedoofde leven.

Elke foto vertelt een apart verhaal, de totale collectie is de oogst van zijn missie: waarnemen en vastleggen. Het vrije werken geeft hem inspiratie voor revolutionaire composities en dat houdt niet op als de camera rust. In zijn hoofd is het nooit pauze en op zijn nachtkastje liggen pen en papier klaar om wilde ideeën te temmen. Het is de creatieve onrust die Hessel tot grootse foto’s drijft. En tot diverse bekroningen zoals de Gouden Camera, diverse Kodak Gold Awards en uiteindelijk na het winnen van vele prijzen de Gold Master titel.

Walstraat 33, 7511 GE, Enschede
www.fotogalerie-objektief.nl        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.