02.10 t/m 09.11 – FEM’19 Fotomanifestatie Enschede

02.10 t/m 09.11 – FEM’19 Fotomanifestatie Enschede

Enschede zal weer in het teken staan van
de hedendaagse Nederlandse fotografie


In verschillende toonaangevende kunstruimtes, waaronder het Rijksmuseum Twenthe, Concordia en Tetem, worden tentoonstellingen georganiseerd met werk van topfotografen. Daarnaast is er ook een breed randprogramma georganiseerd, waar met aanvullende exposities, lezingen en workshops extra verdieping wordt opgezocht.

Het thema van deze editie is ‘Inner Circles‘. Het festival legt de focus op de verschillende (sociale) cirkels waar we ons als mens in bewegen. Die kringen zijn niet allemaal van hetzelfde formaat en zijn bovendien veranderlijk van aard. Zo kun je de eigen, persoonlijke belevingswereld zien als een kleine cirkel. Grotere cirkels zijn een vriendenkring, een subcultuur of zelfs hele bevolkingsgroepen. Soms lijkt het als buitenstaander onmogelijk om bij een kringetje naar binnen te turen. Dat maakt ons des te nieuwsgieriger naar wat er zich daar afspeelt. 

Er is een constante wisselwerking tussen ons individuele zelf en de ander. Door ons te verhouden tot anderen om ons heen leren we onszelf beter kennen. De geselecteerde fotografen, van wie tijdens de Fotomanifestatie werk is te zien, geven ons elk op hun eigen manier een inkijk in een andere kring.


Fotomanifestatie Enschede
Website: https://www.fotomanifestatie-enschede.nl
Lokatie: https://www.fotomanifestatie-enschede.nl/locaties-data/
Fotografen: https://www.fotomanifestatie-enschede.nl/fotografen-2019/


Fotogalerie Objektief
Walstraat 33, 7511GE Enschede
Telefoon: 0534322507
Mail: info@fotogalerie-objektief.nl

Openingstijden Galerie Objektief
woensdag t/m zaterdag: van 12.30 tot 17.00 uur
Website:  http://www.fotogalerie-objektief.nl/


 Terug naar startpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.