Hans Rolevink

IMG_3836_1000x1429De passie voor fotograferen is bij mij begonnen toen ik de jaren ’70 in militaire dienst ging. Ik fotografeerde met een Canon AE1 kleinbeelden- een oude Rolleicord 6×6 camera . Alles was zwart/wit en ik drukte de foto’s toen af in de badkamer. Later heb ik een aantal fotocursussen gevolg bij het Creatief Centrum Enschede. Om vervolgens via kleurafdrukken naar het digitale tijdperk te gaan. In de loop van de jaren heb ik van alles gedaan om zoveel mogelijk fotografische ervaring te krijgen en ben ik een aantal jaren lid van deze fotoclub. Vervolgens heb ik een cursus fotobespreken van de fotobond gevolgd. Samen met Henk en Luuk zit ik in de activiteiten commissie van De Zoeker.

.

➡ Klik svp op de foto om hem vergroot te zien en de diapresentatie in werking te stellen.

Clubwerk