Hanneke de Jong

Hanneke - droomwereld1

Ben op 14-jarige leeftijd  begonnen. Simpele  camera  zoals Kodak. Daarna vanaf 19/20 jaar met spiegelreflex. Van Praktika tot Minolta. Vroeger ook gewerkt in zwart wit met eigen doka vanaf 1978-1995. Vanaf 2005 digitaal. Altijd met liefde voor de natuur: bomen, bloemen, landschappen, water en lucht. Vanaf 1978 ook in clubverband gewerkt. Dan ook andere opdrachten zoals portret, table –top, model fotografie enz.
Fotografie was mijn eerste gepassioneerde  hobby, naast lezen en in een koor zingen (vanaf 1984) of wandelen met de hond. Liefste ben/ blijf ik in de natuur bezig, zowel dichtbij huis als op vakantie in binnen- en buitenland.

➡ Klik svp op de foto om hem vergroot te zien en de diapresentatie in werking te stellen.

Clubwerk Hanneke

Portfolio Hanneke