Link-Facebook_logo
Beste fotoclubleden,

We zijn bezig een Facebook pagina op te zetten voor onze fotoclub, zoals besproken op de fotoclubavond van woensdag 14 oktober jl..
Deze Facebook pagina zal heten: Fotoclub De Zoeker

Je kunt je voor deze pagina aanmelden. Het is een besloten groep dus alleen fotoclubleden van De Zoeker zijn hier welkom. Bij aanmelding zal ik je dus toevoegen bij deze besloten groep, mocht je nog geen uitnodiging hebben gekregen.
Het is de bedoeling om over foto’s te discussiëren, fototechnische vragen te kunnen stellen en mededelingen te kunnen doen of zien over foto-activiteiten zoals wedstrijden en exposities.  Iedereen kan dus op elkaar reageren!

Iedereen kan een foto plaatsen of een vraag stellen waarop gereageerd kan worden. Ook een “evenement” aanmaken kan volgens mij iedereen, maar ik ga er in eerste instantie van uit dat we de evenementen zullen noteren die we door krijg van Herman of Henk. De uitgebreide informatie zal altijd via Herman blijven lopen via email of de website.

LET OP!
Het is denk ik niet leuk om op de facebook pagina de foto’s en opdrachten voor de fotoclubavond te zetten.

Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag!
Groetjes van Elles