Dick van der Zee

Mijn eerste foto’s maakte ik met de oude box (6×9) van mijn moeder, maar al snel ging ik over op kleinbeeld, omdat ik dan ook gemakkelijker zelf foto’s kon afdrukken in de donkere kamer. Later nog een tweede toestel om naast zwart-wit ook kleurendia’s te kunnen maken. Veel (reis)reportage en documentatie foto’s, vaak in de loop weg geschoten, maar wel proberen het goede moment en goede compositie te pakken. In het huidige digitale tijdperk is dat allemaal veel gemakkelijker, omdat je direct het resultaat kunt bekijken en vaak zo nodig de foto nog een keer kunt nemen.

Klik op de foto om te vergroten svp en blader door de diaserie


Clubwerk


Carnaval avondoptocht 

Carnavalsoptocht 2017


Thema Paddenstoelen


Thema Avond-fotografie in Enschede Enschede
“gebouwen in de stad”


Natuur 
“serie: aalscholvers”

“serie: tureluurs”


Spreekwoorden