Het bestuur van fotoclub “De Zoeker” Enschede bestaat uit:

Voorzitter:               Henk Snuverink
Secretaris:              Herman Tideman
Penningmeester:    Luuk Vosslamber

Webmasters:          Leo de Graaf
                               Hans Rolevink

Heb je een vraag?  Maak gebruik van het contactformulier.  😆

2 reacties op “Bestuur

1. Dag Henk
    Ik wil me voorstellen: Mijn naam is Jose Farro geboren op 2 mei 1950 op Aruba
    en sinds 1969 woonachtig in Nederland.
    Sinds sept 2015 ben ik met pensioen en vanaf die tijd ben ik begonnen met mijn hobby fotografie. Nou ben ik op zoek naar een fotoclub waar ik mijn hobby zou kunnen verbeteren. Zo ben ik bij toeval via huis aan huis een bericht van jullie tegen gekomen over een lezing van fotograaf Hans Frans op donderdag 14 september. Daar ben ik ook geweest en was mijn belangstelling voor fotografie alleen maar versterkt. IGraag wil ik lid worden van jullie club maar wil eerst al het kan en mag één van jullie wokshop bijwonen. Ik heb begrepen dat jullie aanstaande woensdag 11 oktober een workshop macrofotografie, welke één van mijn favoriet is, organiseren. Mijn vraag aan jou is of ik dan een agenda van jou zou kunnen ontvangen voor deze dag, waardoor ik me kan voorbereiden.
    Alvast bedankt.
    Met vriendelijke groet Jose Farro (FAJ)

2. Dag Bestuur,

Afgelopen woensdag heb ik kennis gemaakt met jullie en heb een indruk gekregen van jullie fotoclub. Leuk.
    Ik wil graag lid worden van jullie fotoclub en meld me bij deze aan.

Met vriendelijke groet,
    Alize Vissers