Najaar programma 2017

Zaterdag 14 oktober, 10.00 uur
Wildpark Anholter-Sweizz – Natuurfotografie
Het wildpark Anholter-Sweiz ligt in Isselburg vlak over de grens bij Dinxperlo. Alle dieren verblijven in ruime natuurlijke verblijven of grote volières. Entree is € 6,50
Zie http://www.anholter-schweiz.de/nl/


Woensdag 15 oktober,  19.30 – 22.00 uur
Lezing Fotograaf Stan Kerlen
in galerie Objectief.

 


Woensdag 15 november,  13.30 – 22.45 uur
met de trein naar Glow EindhovenDe lichtstad van Nederland, Eindhoven, staat van zaterdag 11 tot en met zaterdag 18 november 2017 in het teken van Glow. Tijdens Glow wordt de bezoeker getrakteerd op spectaculaire lichtshows in de binnenstad van de grootste stad onder de rivieren. Licht wordt geprojecteerd op gebouwen, objecten, water, enzovoorts en doen het geheel tot leven komen. In totaal zijn er ongeveer 40 lichtkunstwerken die bewonderd kunnen worden. De invulling aan de shows van Glow Eindhoven worden gegeven door diverse kunstenaars en designers. Glow is uitgegroeid tot een evenement dat honderdduizenden bezoekers trekt uit heel Nederland en daarbuiten. In totaal bezoeken maar liefst circa 750.000 mensen Glow.. Het is de bedoeling treinkaartje te kopen via een actie van Hema, Kruidvat, Blokker, etc. of een groepsticket van de NS.


Woensdag 20 december
Table-top in galerie Objectief

We maken deze avond verschillende tabletop opstellingen.
Denk hierbij aan macrofotografie, productfotografie, druppel- en splash, etc.


 


Activiteiten die geweest zijn;
Vrijdag 17 februari, 18.45 uur
Carnaval Twekkelerveld – Avondfotografie
Op vrijdagavond 17 februari is de verlichte carnavalsoptocht in de wijk Twekkelerveld. Om 19.00 uur start de optocht bij bedrijventerrein Rigtersbleek-Aalten. We komen om 18.45 uur bijeen op de hoek van Lambertus Buddestraat – Rigtersbleek Aalten bij de startopstelling van de optocht.


Zaterdag 25 februari, 10.15 uur
Carnaval Enschede – Evenementen
Zaterdagochtend om 11.11 uur start de carnavalsoptocht van Enschede in het Volkspark. Het Volkspark is de verzamelplaats. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor de start de verschillende groepen en deelnemers te fotograferen. Ervaring is dat iedereen graag bereid is voor ons te poseren. Verzamelen om circa 10.15 bij het paviljoen.


Zondag 2 april, 11.00 uur
Autocross in Langeveen – Sportfotografie
Op zondag 2 april zijn er autocross wedstrijden aan de Heppenweg in Langeveen. Er zijn 7 verschillende klassen en de eerste start is om 11.00 uur. Entree is € 10,-