Activiteiten programma 2017

Zaterdag 20 mei, 10.00 uur
Wildpark Anholter-Sweizz – Natuurfotografie
Het wildpark Anholter-Sweiz ligt in Isselburg vlak over de grens bij Dinxperlo. Alle dieren verblijven in ruime natuurlijke verblijven of grote volières. Entree is € 6,50
Zie http://www.anholter-schweiz.de/nl/


Zaterdag 17 juni,  09.00 uur
Treinstations – Architectuur
Het is de bedoeling een dagje langs een aantal treinstations te gaan. Het is in ieder geval de bedoeling het station van Arnhem en Utrecht te bezoeken en indien de tijd het toelaat reizen we via Almere en Zwolle terug naar Enschede. Het is de bedoeling treinkaartje te kopen via een actie van Hema, Kruidvat, Blokker, etc. of een groepsticket van de NS.


Zaterdag 17 of 23 september, 09.00uur
Almere – Architectuur
Veel bekende architecten hebben gebouwen voor Almere ontworpen. Niet allemaal even geslaagd, maar wel bijzonder en daarom interessant om te fotograferen. We gaan in ieder geval een stadswandeling maken langs het stadhuis, bibliotheek, schouwburg en citadel. Daarnaast bezoeken we La Defense en enkele andere nog te bepalen locaties.


Woensdag 18 of 25 oktober
Galerie Objectief – Tabletop
We maken deze avond verschillende tabletop opstellingen. Denk hierbij aan macrofotografie, productfotografie, druppel- en splash, etc.


Week 11-18 november – 15.00 uur
Eindhoven – Glow Avondfotografie
Glow is een topevenement in Eindhoven. Elk jaar in november vormt de openbare ruimte in het centrum van Eindhoven het decor voor een schitterend lichtkunstfestival. Kunstenaars en designers uit binnen- en buitenland laten lichtkunst- en designerstoepassingen zien. Bezoekers lopen een route langs de lichtprojecten.


Activiteiten die geweest zijn;
Vrijdag 17 februari, 18.45 uur
Carnaval Twekkelerveld – Avondfotografie
Op vrijdagavond 17 februari is de verlichte carnavalsoptocht in de wijk Twekkelerveld. Om 19.00 uur start de optocht bij bedrijventerrein Rigtersbleek-Aalten. We komen om 18.45 uur bijeen op de hoek van Lambertus Buddestraat – Rigtersbleek Aalten bij de startopstelling van de optocht.


Zaterdag 25 februari, 10.15 uur
Carnaval Enschede – Evenementen
Zaterdagochtend om 11.11 uur start de carnavalsoptocht van Enschede in het Volkspark. Het Volkspark is de verzamelplaats. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor de start de verschillende groepen en deelnemers te fotograferen. Ervaring is dat iedereen graag bereid is voor ons te poseren. Verzamelen om circa 10.15 bij het paviljoen.


Zondag 2 april, 11.00 uur
Autocross in Langeveen – Sportfotografie
Op zondag 2 april zijn er autocross wedstrijden aan de Heppenweg in Langeveen. Er zijn 7 verschillende klassen en de eerste start is om 11.00 uur. Entree is € 10,-