FC De Zoeker

Wij zijn een Enschedese club van vrijetijdsfotografen. De vereniging is opgericht in 1947 en is uitgegroeid tot een van de oudste fotoverenigingen in de regio Twente. De leden zijn liefhebbers van de fotografie in al zijn vormen en mogelijkheden. De Zoeker telt ongeveer 20 leden. Elke tweede woensdag van de maand (uitgezonderd een korte onderbreking in de zomer, en eventuele feestdagen) komen we bijeen in Fotogalerie Objektief aan de Walstraat in Enschede. Dan bespreken we elkaars laatste werk waarin we ingaan op de technische achtergrond van de foto’s, alsmede estetische aspecten. Hierdoor stimuleren we elkaar in verbeteringen.

Landschaftpark01a

Één reactie op “FC De Zoeker

1. Hallo Ronald,
    Het is inderdaad apparatuur voor een verzamelaar. Op de volgende fotoclub bijeenkomst in oktober breng ik jou vraag in of er nog iemand interesse heeft.
    Met vr.gr. Hans

—-
    L.S,
    Heeft een van u interesse in of kent een van u iemand die nostalgische foto- en filmapparatuur verzamelt?
    Het gaat om:
    Kodak Retina IIc incl beschermende hoes